De musical-klassen bij Batico zijn er in verschillende niveau’s en leeftijden.
Alle musical lessen bestaan uit een drama, dans en zang lessen. Deze vakken worden met veel passie en plezier gegeven door docenten die in deze vakgebieden zijn afgestudeerd. Elk 1,5 jaar wordt er gewerkt aan een grote musical productie die wij zelf laten schrijven door onze drama/regisseuse. Met veel passie en plezier wordt er naar de voorstelling toegewerkt.

Musicalgroep 1

Musicalgroep 1 is er voor de leeftijd  8-11 jaar. We starten de lessen altijd met losse lessen in dans, drama en zang. Tijdens deze lessen leren we de leerlingen alle technieken die nodig zijn voor musical theater. Na drie maanden gaan we het script laten schrijven die helemaal past bij de leeftijd. Het script wordt geschreven op het aantal leerlingen die we dan in de groep hebben. (max 20). Iedere leerling krijgt dan een rol en samen leren we, hun en elkaar, hoe het is om in een echte musical productie te staan. Met als knaller de grote voorstelling in het theater van het Tejaterke.

Musicalgroep 2

Musicalgroep 2 is er voor de leeftijd 12 t/m 15 jaar.We starten de lessen altijd met losse lessen in dans, drama en zang. Tijdens deze lessen leren we de leerlingen alle technieken die nodig zijn voor musical theater. Daarbij het vertrouwen krijgen en respect om vrij te worden op het podium. Na drie maanden gaan we het script laten schrijven die helemaal past bij de leeftijd. Het script wordt geschreven op het aantal leerlingen die we dan in de groep hebben. (max 20). Iedere leerling krijgt dan een rol en samen leren we, hun en elkaar, hoe het is om in een echte musical productie te staan. Met als knaller de grote voorstelling in het theater van het Tejaterke.

Musical Productie Groep

De musical productie groep is er voor leerlingen vanaf 15 jaar en volwassenen. Na elke productie worden er audities gehouden om hiervoor in aanmerking te komen. Semi professionele musicals, die we zelf schrijven, of huren worden uitgewerkt. Een mooie opstap voor leerlingen die meer met musical theater willen gaan doen. En daarnaast voor volwassenen, die dit altijd al hebben willen doen, nu de kans kunnen krijgen… Elkaar inspireren en passie delen is zeer kenmerkend voor deze groep. Ervaring in zang en drama is een pré. Voor de dans ligt het aan de productie. Voor een dansmusical is ervaring in dans ook een pré. Vanaf september 2017 komen er audities voor de musical Hairspray. Je kunt je aanmelden via deze site.

Enthousiast geworden over onze musicallessen?

Maak een afspraak voor een proefles of schrijf je direct in!