JudithTeam

Judith Postuma

Lees meer

Hallo, ik zal eerst eens beginnen met een leuke anekdote; toen ik 9 jaar was zag ik de musical film de sound of music en vanaf toen wist ik ,“dansen, zingen en toneelspelen wordt mijn beroep”….

En kijk nu, sinds 2006 mijn eigen dansschool…overbengen wat ik allemaal geleerd heb….mijn passie delen…en mensen inspireren.

Naast mijn dansschool ben ik ook getrouwd met Coen Postuma en hebben wij samen twee zonen, Tim en Bas. Allebei helemaal gek van hiphop 😉

De naam van de dansschool is vernoemd naar mijn drie mannen:

BAs, TIm, COen.

Daarnaast houd ik ook heel erg van lekker eten, film kijken, naar theater gaan, goed boek lezen en erop op uit gaan met mijn gezin. Het liefst waar de zon schijnt!

Lies de Kort

Lees meer

Mijn naam is Lies. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Theater in Tilburg.

Na mijn afstuderen ging ik meteen aan de slag bij Batico. Daar heb ik aan twee musicals mee gewerkt, namelijk ‘De reis naar de zwevende lichtjes’ en ‘Matilda’.

Vanaf het moment dat ik me kan herinneren houd ik van theater en van toneelspelen. Omdat in theater alles kan. Om de magie en de verbeelding. Om de vervreemding en de geloofwaardigheid. Om de tragiek en de humor. Om de moed en de zenuwen.

Als ik lesgeef staat spelplezier en veiligheid voorop. Ik kijk en luister goed naar mijn spelers .  En probeer ze met humor en geduld te helpen om op het podium het publiek te betoveren met hun spel. Want dat is waar je het voor doet: het publiek in de zaal laten vergeten dat ze in een zaal zitten, maar ze mee nemen naar een heel andere wereld.

Dus alle musical sterren, kom maar op! Ik hoop je snel bij mij in de les te zien.

Vera

Vera Schippers

Lees meer

Mijn naam is Vera Schippers en ik geef de zanglessen bij Musicalgroep 2 en de Productiegroep van Batico. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Docent Muziek op de Fontys Academie voor Muziekeducatie. Daarna heb ik een Master Muziekeducatie aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag succesvol afgrond. Daarbij heb ik me gespecialiseerd in het Kodály concept. Tijdens beide studies was mijn musiceervak zang.
Naast de zanglessen bij Batico geef ik muzieklessen op verschillende basisscholen in Brabant en dirigeer ik jongerenkoor Sing4you in Best.
Verder heb ik 11 jaar bij een theatergroep gezeten in Best. Ook heb ik de rol van Mabel mogen vertolken in de musical Fame. Dit was tijdens een project voor de opleiding Docent Muziek.

Al vele jaren geef ik met veel plezier les bij Batico! Ik vind het mooi om te zien hoe een groep samen naar een geweldig eindoptreden toe werkt, de musical. Ook dit jaar ziet het er weer veelbelovend uit!

Suzanne

Suzanne Brok

Lees meer

Mijn naam is Suzanne Brok en ik geef zangles aan de Musical 1 groep van Musicalstudio Batico. Als klein kind werd ik al aangetrokken door muziek, dans, theater en kunst. Ik zong en danste de woonkamer door en schreef mijn eigen liedjes die ik vervolgens uitvoerde op mijn ‘dansmat’ incl. headset! Ik zat op dansles, zong in een koortje, speel(de) in een orkest en volgde zang- en dwarsfluitlessen. Voor mij was het dan ook al snel duidelijk dat ik hier iets mee wilde doen. Omdat ik ook een interesse heb voor lesgeven en muziek mijn grote voorkeur heeft, was ‘Docent Muziek’ de ideale combinatie. In december 2016 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Muziekeducatie waar ik Docent Muziek heb gestudeerd met musiceer vak zang.

Mijn enthousiasme voor muziek breng ik graag over op andere. Ik vind het super om te zien hoe kinderen kunnen groeien en hoe ze zich ontwikkelen d.m.v. muziek, dans en theater! Hier mijn muzikale en creatieve steentje aan bijdragen, doe ik dan ook erg graag!

Karen Veeneman

Lees meer

Mijn naam is Karen Veeneman. Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor muziekeducatie voor de opleiding Docent muziek. Daarnaast heb ik net mijn premaster onderwijswetenschappen afgerond. In september start ik met de master voor onderwijswetenschappen aan de Radboud universiteit in Nijmegen.

Ik kom uit Best en ik heb ook een aantal jaar gedanst bij Batico! Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Daarnaast was ik altijd al veel bezig met muziek. Zo ben ik vroeger begonnen met dwarsfluit spelen en ben ik later piano bij gaan doen en begonnen met zingen.

Nu geef ik de zanglessen aan de jongste groep bij Batico. Ik vind het belangrijk dat kinderen in mijn lessen plezier ervaren in het zingen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen als een echte musicalster!

Enthousiast geworden?