Judith Postuma

Eigenaresse, choreografe, regisseuse en yogadocente.

Lees meer
Passie, enthousiasme, ambitie, inleving, creativiteit, inspireren, kracht, beweging, muziek, dans, spel, respectvol. Dit zijn een aantal kernwoorden die passen bij mij, Judith Postuma. Na de HBO – dansacademie met specialisatie musical te hebben afgerond ben ik, na 6 jaar als freelance danser te hebben gewerkt, gaan lesgeven. Inmiddels geef ik nu 18 jaar les in verschillende dansstijlen en al 10 jaar maak ik verschillende musicalproducties. Naast choreograferen en regisseren gaat mijn interesse ook uit naar de anatomie van de mens en hoe dat samen werkt met geestelijke aspecten. Zo heb ik ook de opleidingen sportmassage en voetreflextherapie afgerond. In 2012 kwam ik zelf in contact met yoga en ontdekte ik wat yoga allemaal kan doen. Dit wekte mijn interesse en ben ik een complete 4-jarige yoga docenten opleiding gaan doen. Zo ontstond naast musical ook yoga bij Batico. Uiteraard heb ik ook nog een leven naast studie en werken 🙂 en ben ik ook moeder van twee prachtige zonen, Tim en Bas. Onze Tim is ook een danser en gek van theater en musicals. Leuk om te zien als je zoon dezelfde interesses en passie met je deelt. In mijn vrije tijd houd ik heel erg van lekker eten, film kijken, naar theater gaan, goed boek lezen en erop uitgaan met mijn gezin. Het liefst waar de zon schijnt 🙂

Tom Hamers

Theaterdocent

Lees meer
Mijn naam is Tom Hamers. Ik zal tijdens deze productie de spelcoaching voor mijn rekening nemen. Na mijn studie als theaterdocent heb ik verschillende producties gemaakt met veel uiteenlopende doelgroepen. Maar elke keer met als doel om bij onszelf en het publiek een verbeelding te creëren, verwondering te veroorzaken en spanning te produceren. Nu zullen we gaan werken aan een klassieker met een zeer bekend verhaal. Het wordt onze taak om ervoor te zorgen dat mensen het verhaal niet enkel zullen zien, maar van dichtbij meemaken!

Michelle Nijenhuis

Muziek- en zangdocent

Lees meer

Hallo, ik ben Michelle en ik zal de zangcoaching op mij nemen bij de sound of music
productie. Mijn aller eerste musical film was, zoals misschien herkenbaar, de sound of
music. Zingend door de straat met mijn tas in mijn hand ging ik op zaterdagochtend naar
musical. Later na een jaar jazz zang te hebben gestudeerd, mocht ik muziektheater gaan
studeren op het conservatorium in Tilburg. Daar kwam ik niet alleen achter mijn passie
voor het zingen en spelen zelf, maar ook voor alle techniek wat daar achter ligt en het
lesgeven. Tijdens mijn master heb ik mij nog meer verdiept in zangtechniek. Met deze
kennis hoop ik, dat niet alleen de zang nog prachtiger zal klinken, maar dat de cursisten
ook hun stem nog beter zullen leren kennen.

Theaterproductie bestuur

Sandra van de Meulengraaf – PR en Communicatie
Ik ben Sandra, 43 jaar oud, getrouwd en heb twee tieners in huis. Enkele maanden geleden vroeg Judith me of ik voor haar nieuwe musical “The Sound of Music” de PR en communicatie wil doen. In het dagelijks leven ben ik communicatieadviseur bij de gemeente Eindhoven.
Ik ken Judith uit de tijd dat ze mijn yoga docent was. Daarnaast dans ik al sinds mijn 12e dus ik hoefde hier niet lang over na te denken! Nu kan ik werk en hobby combineren.
Je zult me dus af en toe tegenkomen bij bijvoorbeeld repetities voor het maken van een foto of filmpje. En als je een idee hebt voor een leuk stukje op social media over de musical of wat er achter de schermen gebeurt? Let me know!

Remko Serkel – Productie Coördinator
Hoi, ik ben Remko, 38 jaar en heb er veel zin in om samen met jullie een supergave productie neer te zetten. Ik heb als muzikant veel op het podium gestaan, maar heb ook vaak als geluidstechnicus bands mogen ondersteunen bij hun live optredens. Vorig jaar heb ik meegedaan aan de productie hairspray van Musicalstudio Batico. Naast mijn rol als meneer Spritzer in die musical heb ik veel plezier gehad in het verlenen van hand en spandiensten. Ik vond dit zo leuk dat ik heb gevraagd waar ik in de komende productie kon ondersteunen. In de productie van “The Sound of Music” ben ik jullie aanspreekpunt voor de algemene organisatie. Je kunt me benaderen voor alle praktische vragen en zaken tijdens, voor of na de repetities. Ik heb er zin in om samen met jullie een supergave productie neer te zetten. Tot snel!

Mark Mastop – Voorzitter bestuur
Hallo, ik ben Mark, 49 jaar en vader van twee dochters. Ken Judith via mijn oudste dochter Lieke. Lieke speelt alweer een paar jaar in musicalklas 1. Het contact om te ondersteunen is echter via een student tot stand gebracht. Ik ben namelijk sinds een jaar als docent verbonden aan Avans (hogeschool Den Bosch) daarvoor heb ik een eigen bedrijf gehad. Dit bedrijf werd me te groot en bracht me geen voldoening meer. Daarom is het roer helemaal omgegooid.  Mijn musicalervaring is beperkt maar heb wel aardig wat toneelervaring. Heb tien jaar meegespeeld bij Thenckater uit Oirschot waar ik ook onderdeel was (of eigenlijk nog ben) van het bestuur. Thenckater is gestopt wat me de ruimte geeft om te ondersteunen bij “The Sound of Music”. Ik werk samen met Judith aan de planning en de afspraken om alles proberen strak in banen te leiden. 

Ramón Wubbe – Coördinatie Techniek
Ik ben Ramón, 34 jaar, verse vader en vanaf m’n 15de als hobby en bijverdiensten bezig met licht, geluid, zenders, projectie etc etc voor theaterproducties, bands, feesten. Eigenlijk alles wat met live entertainment te maken heeft en waar een stekker aan zit vind ik leuk om mee aan de gang te gaan. Met als pronkstuk op dit “hobby-CV” 6 maanden achter de schermen fulltime meegewerkt aan de 2007 tour van Evita waar ik ontzettend veel geleerd hebt over theaterproducties in het algemeen en de techniek erachter.
Na ontzettend veel plezier te hebben gehad als zender technicus en algemene technische ondersteuning voor Hairspray, werd mij gevraagd om ook bij Sound of Music te ondersteunen. Zo zullen we vanuit de technische kant eerder en meer mee kunnen denken met de artistieke kant van de show om er een mooi geheel van te maken.
Sowieso kan je mij alles vragen met betrekking tot alle technische aspecten van de show zelf. Wanneer gevraagd deel ook ik graag mijn ervaringen vanuit professioneel theater en live performance ondersteuning over algemene werkwijzen en richtlijnen.
We hebben er zin! We gaan weer een knaller van een show neerzetten!

Harold van der Heijden – Financiën
Ik ben Harold, 51 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen. Ik ben boekhouder en heb een eigen administratiekantoor in Best.
Als drummer van een band sta ik regelmatig op het podium en ken ik de “kick” van het optreden voor publiek. Ik was vorig jaar bezoeker van “Hairspray” en was zeer positief verrast. Hopelijk zullen er nog veel van deze prachtige producties volgen.
Een gezonde financiële basis is daarvoor erg belangrijk. Ik vind het dan ook super dat ik mijn kennis en ervaring kan/mag inzetten om Musicalstudio Batico (Judith) hiermee te ondersteunen.

Enthousiast geworden?