De yoga lessen bij Batico zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen.
Bij yoga leer je soepeler en krachtiger te worden. Daarnaast vergroot het je bewustzijn, waardoor je steviger met twee voeten in de grond staat en je meer zelfvertrouwen krijgt. Doordat je bewust bezig bent met je lijf, zal je merken dat je geestelijk tot rust komt en je helder denken versterkt.

Kinderyoga

Deze les is voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. Kinderen leven van nature al in het hier en nu, yoga stimuleert dit en helpt hen dit vast te houden. Wat in deze drukke tijd juist voor kinderen zeer welkom is. In de kinderyogalessen kunnen kinderen zichzelf zijn en is er balans tussen beweging en rust.  Doordat het bewust zijn vergroot krijg het kind meer zelfvertrouwen en voelt zich sterker. Deze lessen worden alleen aangeboden in workshop periodes. Deze kun je aanvragen via yogastudio@batico.nl

Tieneryoga

Als tiener zit je in een tijd dat er veel met je gebeurt. Dan is het fijn om jezelf goed te begrijpen. Met tieneryoga stimuleer je dat. In de les worden yogahoudingen, ontspanningsoefeningen, muziek en meditatie met elkaar afgewisseld. Het lichaam wordt soepeler, krachtiger. Daarnaast worden ze bewuster van zichzelf en alles om hun heen. Waardoor ze meer zelfvertrouwen kunnen krijgen. De tieneryoga is voor de leeftijd 12 t/m 16 jaar.

 

 

 

Yogamix voor volwassenen

Even een momentje voor jezelf…. Deze les is een mix van Yoga, Taichi, Hathayoga & Poweryoga. Hierin staan kracht, lenigheid, innerlijke rust, harmonie en balans centraal. Je lijf wordt soepeler, krachtiger en daarnaast vergroot het je zelfbewustzijn waardoor je steviger met twee voeten in de grond staat.

Yogamix voor ouderen

Yogamix voor ouderen is ervoor de leeftijdscategorie 60+, mannen en vrouwen. Bij yoga leer je bewust worden van je lichaam door middel van kracht, lenigheid en balans oefeningen. Vaak als we ouder worden denken we dat we steeds minder kunnen en vaak gecombineerd met angst. Bij deze les ga je leren om eens anders te kijken naar je lichaam om zo te ontdekken van wat je allemaal nog wel kunt. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen, sta je steviger met je voeten in de grond en daardoor zal je makkelijker dingen gaan ondernemen en minder angstig zijn.

 

 

Hatha Yoga

Hatha Yoga is de basis van yoga. Het leert je bewust worden van je ademhaling. Vervolgens ga je de ademhaling combineren met de oefeningen. Je gaat meer ruimte voelen in je lichaam. Wat er voor zorgt dat er meer rust is in het hoofd. Daarnaast maak je het lichaam soepeler en krachtiger. Een mooie manier om in balans te komen met lichaam en geest.

 

Enthousiast geworden over onze yogalessen?

Maak een afspraak voor een proefles of schrijf je direct in!