Houd jij van musicaltheater?
En wil je verder ontwikkelen in zang, spel, dans?
Meld je dan aan voor de audities voor The Sound of Music!

Na het daverende succes van Hairspray in 2019 organiseert Musicalstudio Batico uit Best nu de musical hit ‘The Sound of Music’. Voor de cast zoeken wij kinderen en volwassenen, tussen 5 en 55 jaar, die op verschillende niveaus in deze musical spelen, zingen en/of dansen. Houd jij daar ook zo van? Meld je dan aan voor de audities! In juni en juli 2021 voeren we deze meeslepende musical maar liefst 8 keer op in het Tejaterke in Best.

Aanmelden

Geheel volgens de maatregelen voor het coronavirus vinden de audities plaats op de vrijdagen (voor volwassenen) en de zaterdagen (voor kinderen) in de maand juni 2020 in het Tejaterke in Best. Wil je meespelen, zingen en/of dansen in deze musical? Geef je dan op via email: musicalstudio@batico.nl. Doe dit vóór 31 mei, dan krijg je een uitnodiging voor de auditie(s).

The Sound of Music

The Sound of Music is een hele mooie en bekende musical. Het verhaal gaat over Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder-Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien.